Čeština pro cizince A1 a A2 - Veroňková, Jitka (Albatros Media a.s., 2017)
Učebnice i cvičebnice jsou jedinečné tím, že obsahují komplexní látku pro nácvik češtiny pro začátečníky (úroveň A1 a A2). Jsou vhodné pro všechny národnosti, pro univerzity, jazykové školy a intenzivní kurzy češtiny pro cizince. Každá lekce je složena z částí MINIDIALOGY, SLOVNÍ ZÁSOBA, DIALOGY, GRAMATIKA, ČTENÍ + PSANÍ, POSLECH + PSANÍ, ZOPAKUJTE SI, VÝSLOVNOST, REÁLIE. Součástí je MP3 s řadou poslechových cvičení. Bonusem na webu je video sloužící k zprostředkování základní sociokulturnÍ kompetence.