Jóga - sestavování lekcí : příručka instruktora jógy - Stephens, Mark, 1958- (CPress, 2017)
Pro děti, mladistvé, ženy v různých obdobích života a pro seniory; lekce pro úlevu od deprese a úzkosti; sestavy pro každou z hlavních čaker a ájurvédských konstitučních typů. Mark Stephen je světově uznávaný učitel jógy, vyučuje ji od roku 1996 po celém světě. Nakladatelská anotace. Kráceno.