Rozvrácená země - Schwab, Victoria, 1987- (Spirit animals. Soumrak strážců, 2017)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan se společně se svými spirituálními zvířaty vydávají na zoufalou cestu. Zavede je hluboko pod povrch země a budou ji provázet veliké ztráty. V boji proti temnotě přijdou o své přátele a spojence, ale pokud budou chtít zlo porazit, nezbývá jim než vytrvat. Kdyby tušili, že nepřítel má před nimi náskok a nepozorovaně je obklíčil... Nakladatelská anotace.