Gianluigi Buffon: superman Gigi - Pavlis, Zdeněk (Albatros Media a.s., 2017)
Idol, legenda, král. Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků IFFHS jej zvolila nejlepším brankářem posledních dvaceti let. Výčet jeho úspěchů je nepřeberný, a proto se může pyšnit přezdívkou Superman. Jaká byla cesta této fotbalové legendy na samotný vrchol? Jaké byly jeho první fotbalové krůčky, začátky v dresu Parmy a rekordní přestup do Juventusu za více než 50 milionu eur? Toto i mnohé další zajímavosti vám přinese kniha z pera erudovaného sportovního novináře Zdeňka Pavlise.