Kdo by v létě myslel na Vánoce - Fišerová, Ilona (Albatros Media a.s., 2017)
Honzíkovi je jedenáct a kromě astmatu ho netrápí vůbec nic. Zajímá se o vlajky z celého světa a přeje si jen tři věci: pejska Zrzka, strávit léto u dědy na venkově a jednou se stát cestovatelem. Jenže s přáními se musí nakládat opatrně. Splnit se totiž může téměř všechno, zvlášť když se Honzík nedobrovolně ocitne v chorvatském hotelu, co vypadá jako pyramida. A v pyramidách se přece dějí neuvěřitelné věci! Pssst... o tom se nesmí mluvit! Cosi tady totiž podléhá přísnému utajení.