Arina - Hölzelová, Eva, 1958- (Hölzelová Eva, 2017)
Adam se narodí se znetvořenou tváří, proto ho otec odkládá v lese, kde je vychován lesními bytostmi k moudrosti a pokoře. Je ale čas odejít mezi lidi. Adam potkává svéráznou vlčici, která se mu stává věrnou přítelkyní. A tak začíná dobrodružná výprava mladíka Adama a vlčice Ariny do říše pavoučí královny Arachnity, aby odtud odvedli princeznu Markétu a našli jejího ztraceného ženicha Marka... Nakladatelská anotace.