Dokud nás smrt nerozdělí - Kaffe, Janiel (E-knihy jedou, 2017)
Ervín je nespokojený ve svém zaměstnání. Uvažuje o změně, ale sám neví, co by chtěl vlastně dělat. Rodinný rozpočet závisí jen na něm, protože manželka Eva je vážně nemocná. Když jde slavit narozeniny s kolegou, nechá se slyšet, že si práci vymění klidně se samotným smrťem. Ten je unavený, potřebuje nutně dovolenou, a proto poprosí o pomoc Boha. Ervín na zástup přistoupí. Když bude smrťe zastupovat, vyprší čas jeho ženě, kterou bude muset převést na druhou stranu. Převede Ervín manželku? Co se stane, když ji nepřevede? Mimo to se dozvíte, jak si Bůh krátí čas, když nekoná zázraky a jaký typ žen preferuje smrť.