Bábovky SK - Třeštíková, Radka (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2017)
Dvanásť žien, dvanásť osudov prepojených v jednom románe. Megaúspešná česká autorka Radka Třeštíková konečne aj v slovenskom jazyku! Napadlo vám niekedy, čo rieši milenka ženatého muža a aká je v skutočnosti tá príšerná manželka, o ktorej jej on rozpráva? Alebo prečo má jej sestra taký nemožný vzťah so svojou dcérou? Ako sa cíti pätnásťročné dievča, na ktoré si rodičia nikdy nenájdu čas? A kde sa vlastne podeli všetky tie peniaze? Kto ich vzal, kto ich stratil, kto ich minul, kto ich našiel a kto ich bude musieť vrátiť?