Intimní historie : od antiky po baroko - Vondruška, Vlastimil, 1955- (MOBA, 2013)
Jak se žilo a pečovalo o tělo od starověku po novověk. Intimní zvyklosti lidí ve starověkém Řecku, Římě, Egyptě a v renesanční Itálii.