Na rozcestí - Říčka, Vítězslav (E-knihy jedou, 2017)
Na rozcestí je 3. závěrečným dílem putování farmáře za štěstím v lásce a v zemědělství. Příběh pojednává o cestách putovních i životních, které přicházejí a na rozcestí je nutné se rozhodnout, kterou cestou pokračovat nebo zůstat stát na křižovatce. Každá cesta někam vede a má svůj cíl. Tak i příběh farmáře a čarodějky nocí má svůj cíl v knize Na rozcestí.