Zodpovednosť na internete - Husovec, Martin (CZ.NIC, 2014)
Kdy mohou poskytovatelé internetových služeb, jakými jsou poskytovatelé připojení k Internetu, poskytovatelé webhostingu, provozovatelé diskusních fór nebo aukční platformy, být zodpovědní za vlastní obsah a obsah svých uživatelů? Tato kniha se snaží odpovědět na tuto otázku pro český a slovenský právní systém. Je koncipována jako podrobná příručka pro dva typy čtenářů – "rychlého čtenáře", který se chce jen zorientovat v bludišti právních pravidel pomoci barevě zvýrazněných příkladů a "náročného čtenáře", který má zájem objevovat pravidla do větší hloubky v širším právním kontextu. Kniha je ve slovenském jazyce.