Spravedlivá pistole - Velinský, Jaroslav (Mystery Press s.r.o., 2017)
AUGUSTIN VELIKÝ, LEGENDÁRNÍ DETEKTIV JAROSLAVA VELINSKÉHO, SE VRACÍ V NOVÉM VYDÁNÍ!   Parta trampů najde v chatě nad městem pistoli a chata pak v noci i s kusem lesa za záhadných okolností vyhoří. V parku kdosi postřelí mladou dívku, tajemný Kalous věští po telefonu smrt a nad vším se vznáší temné stíny zločinů ještě mnohem vzdálenějších. Komu se smrt vyhne – a koho ztrestá Spravedlivá pistole?   První případ Augustina Velikého, kriminalisty na penzi, jeho bohémských přátel malíře Jozífka Smetany a sochařky Gréty Hornové a také nadporučíka VB Dvořáka, který u nich často hledá inspiraci k dalšímu pátrání, nabízí i půl století po svém vzniku svižnou četbu, plnou napětí a svérázného humoru, okořeněnou dobovou atmosférou šedesátých let a města pod horami, v němž i dnešní čtenář může poznat Liberec.   Detektivní prvotina Jaroslava Velinského vychází již potřetí, tentokrát v reprintu prvního vydání.   VYCHÁZÍ POUZE JAKO E-BOOK!