Pád do milosti : cesta k vnitřnímu probuzení - Adyashanti, 1962- (Synergie, 2014)
Autor se zabývá příčinami utrpení, které si často způsobujeme sami. Zároveň nabízí návod, jak z toho ven. Jakmile se dokážeme všeho pustit, uvolnit se a spadnout doprostřed přítomného okamžiku, může nás prostoupit svoboda, kterou všichni hledáme.