Četnický DEKAMERON - Kučera, Jan (E-knihy jedou, 2017)
Autor po úspěšné trilogii „Krimi DEKAMERONu“ přichází s příběhy prvorepublikové party četníků, kteří sloužili před ním ve stejném městečku na okraji Prahy. Za pomoci nalezeného deníku rekonstruuje jejich mimořádné případy s erotickým a humorným obsahem.