DARUMI - Shamaya, Katie (E-knihy jedou, 2017)
Darumi žije obyčejný život, do té doby, než se rozhodne uskutečnit výpravu do hor.Dívka se v průběhu cesty ztratí. Začíná se stmívat a blíží se bouřka. Podaří se jí najít úkryt před nepříznivým počasím a setkává se se svou zachránkyní Ikai.Přestože jí dívka přijde zvláštní a nepředvídatelná, vyhledává její přítomnost a rychle k ní začne cítit víc. Zároveň se chce vyhnout dalšímu milostnému zklamání a rozhodne se pokračovat dál. To ale ještě netuší, že ji takové rozhodnutí možná bude stát život.