Terč / Střela - Auterská, Anna (E-knihy jedou, 2017)
Když se potkají dva mladí lidé, kteří mají za sebou těžkou a bolestnou zkušenost, může to být začátkem romantické lásky. Ale nemusí. Klára má do princezny daleko a Norbert jen těžko předstírá jakékoli city. Jejich společný život je nekonečným sledem konfliktů, a tak se Klára rozhodne odejít. Norbert s ní ale chce žít dál a je ochotný se změnit... Nebo jen lépe předstírat?