Apollónův pád. - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2017)
Apollón dál trčí v kůži Lestera Papadopoulose. Z jeho nadpřirozených schopností mu nezbyla ani jedna a tělo nemotorného teenagera, ve kterém se nachází, je jen pro zlost. Diovo odpuštění a místo na Olympu získá zpět, jen pokud najde starověké zdroje proroctví a osvobodí je. Naštěstí na to není sám - po boku má starého známého Lea Valdeze, jeho draka ohniváče a bývalou nymfu Kalypsó. Cesta za dalším Orákulem vede na Středozápad! Nakladatelská anotace.