Vesmírná asociace. - Pitzmos, Aleš, 1986- (Evropská space opera, 2017)
Pokračování dobrodružné poutavé sci-fi série Vesmírná asociace. Zlověstná organizace Oros ještě neřekla poslední slovo, ovšem kdosi jí půjde tvrdě po krku. Kvazistelární objekt Fénix může přinést velké otazníky, ale i zásadní odpovědi.