Borůvky - Nesvadbová, Barbara, 1975- (Fejetony, 2017)
Autorka se opět vrací k oblíbenému tématu partnerských a mileneckých vztahů. Kniha Borůvky volně navazuje na předchozí sbírku fejetonů Brusinky a pokračuje v typicky "nesvadbovském" pohledu na muže, kteří se uplatňují - jak už podtitul knihy naznačuje - jako skvělý doplněk moderních žen. Životní zkušenosti autorky a jejích kamarádek s muži slouží jako důkazy pro zobecněné zákonitosti partnerských vztahů. Důraz je zde kladen na dobrý vzhled, sexuální přitažlivost a pomíjivost milostných vztahů.