Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2017)
Hlavní hrdinka Olga se vrhla do života po hlavě a stejně tak bezhlavě hledala svou lásku. Jenže najít toho pravého není tak jednoduché, ačkoliv se zdá, že právě Václav by mohl být dokonalým mužem. Dokonalým byl proto, že vůbec existoval. A Olga si neumí představit, že by chodila s někým jiným. Ale láska míní a život mění.