Jen aby, řekla moje žena - Třeštík, Michael, 1947- (Motto, 2017)
Knížka vtipných postřehů, glos a komentářů, které autor, významný výtvarný kritik, publicista, dramaturg a spisovatel, původně publikoval jako statusy na svém facebookovém profilu.