Proti proudu - Leišová, Lucie (E-knihy jedou, 2017)
Zajímá vás, jaké to je přeplavat Gibraltar nebo večeřet s britskou královskou rodinou? Co všechno se dá zažít po proudu Vltavy na trase z Českých Budějovic až do Prahy? Jaké to je plavat v zimě uprostřed Sibiře?Mladá plavkyně Lucie Leišová si tohle všechno vyzkoušela na vlastní kůži a nyní přináší své zážitky poprvé v knižní podobě. Kniha je psaná formou příběhů, které občas pobaví, občas dojmou, ale vždy dokáží čtenáře barvitě vtáhnout do děje.