Fejsbuk - Hejma, Ondřej, 1951- (XYZ, 2017)
Pražský muzikant a novinář podává autobiografický pohled na tuto zemi v posledních čtyřiceti letech. Vzpomínky na Václava Havla i Josefa Škvoreckého se mísí s pátráním v komunistických archivech i svědectvím z dob revoluce a budování kapitalismu.