Charlie - mačiatko, ktoré zachránilo život - Norton, Sheila (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2017)
Mačiatko Charlie by pre svojho človeka urobilo čokoľvek. Jedenásťročná Caroline, ktorá sa zotavuje po ťažkej chorobe, nie je na tom najlepšie a po narodení sestričky sa cíti trochu odstrčená. Keď sa rozhodne riešiť situáciu útekom z domu, Charlie ju sleduje a sľúbi si, že ju za každú cenu ochráni. Lenže pre takého malého kocúrika zvyknutého na útulný domov je svet vonku priveľký a plný hrozivých nástrah. Kam až bude ochotný zájsť, aby zachránil svoju milovanú kamarátku? Podarí sa im obom vrátiť šťastne domov?