Božská proporce v geometrii a v číslech - Ribordy, Léonard, 1939- (Alef (Volvox Globator), 2017)
Autor rozprostírá před čtenářem fascinující cestu poznání, jež zahrnuje nejnovější vědecké poznatky, které se týkají vzniku vesmíru a života. Nakladatelská anotace. Kráceno.