Aleister Crowley : šelma v Berlíně : umění, sex a magie ve výmarském Německu - Churton, Tobias, 1960- (Volvox Globator, 2017)
Autor se soustředí na životní etapu Aleistera Crowleyho spojenou s působením v Berlíně v posledních dnech Výmarské republiky.