Zlodějka snů - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2017)
Eva tráví většinu času na internetových seznamkách. Ovšem jejím cílem není najít si zde partnera, ale uspokojit mužské touhy všeho druhu. Samozřejmě nic není zadarmo. Její aktivity jí pravidelně vydělávají na slušné živobytí, avšak jen do té doby, než se zamiluje. Jen tehdy je ochotná vyměnit dosavadní život za trvalý vztah, jakmile se domnívá, že už našla toho pravého. Jenže nikdy není nic tak jednoduché, jak vypadá, obzvláště když se náhle odkudsi vynoří tajemný muž, který ví, jak splnit její skryté erotické touhy.