Pán návratů : osudové cykly, aneb, Jak přichází smrt - Kruml, František (Volvox Globator, 2017)
Pojednání českého numerologa o kalendářních devítiletých cyklech na příkladech tragických osudů známých osobností. Ve druhé části vysvětluje autor souvislosti týkající se astrologie, učení o věčném návratu, věštění podle cyklů apod.