Veronika v Dubaji : ze života letušky - Klesnilová, Veronika (CPress, 2017)
Chcete vědět, jak se žije české holce v Dubaji, jak je těžké dostat "práci snů" a proč si v Číně neobjednávat pizzu? Jste zvědaví, jaké to je pracovat pro jednu z největších leteckých společností Blízkého východu, měsíčně navštívit pět kontinentů a dostávat za to výplatu? Nahlédněte za závěs kuchyňky a pod pokličku práce letušky. Ať už se rozhodujete, jestli je tahle práce to pravé, sníte o životě v oblacích, prostě vás jen zajímá, proč sakra při vašem letu došlo to kuře nebo co se může stát, když si nezapnete pás, je tahle knížka určena právě vám. Nakladatelská anotace.