Numismatika a notafilie : základy sběratelství zájmových předmětů pro začátečníky - Kudweis, Miloš, 1955- (Edika, 2017)
Populárně-naučná kniha pomůže začínajícím i pokročilým sběratelům zorientovat se ve vybraných oborech, v tomto případě zejména ve sběratelství mincí (numismatika) a bankovek (notafilie). Stručně je zmíněno i sběratelství známek, řádů, odznaků atd.