Tajemství za sněhovým knírkem - Rezková, Milada, 1979- (Albatros, 2017)
Mandlové zákusky, krémové dortíky, statečná vosa Celestýna, podlý agent Parchantel Hnusil, vlezlá štěnice Protivana Slídivá a nikdy nekončící souboj dobra se zlem. Voňavá, chytrá a zábavná knížka pro holky i kluky