Project Portfolio Management - Dvořák, Drahoslav, 1979- (Computer Press, 2017)
Publikace pro projektové manažery i řídící pracovníky, studenty a pedagogy, kteří si chtějí prohloubit znalosti o řízení projektů. Zodpovídá klíčové otázky týkající se současných problémů projektového řízení.