Můj život bez lepku : moderní bezlepková kuchařka od Celiaxmoni - Menky, Monika (CPress, 2017)
Food blogerka ve fotografické publikaci představuje 60 receptů na přípravu bezlepkových jídel, rady a postřehy nezbytné pro nemocné s celiakií a alergií na lepek.