Křišťálový drak - Knaak, Richard A., 1961- (DragonRealm, 2008)
Další kniha z hrdinského fantasy cyklu nazvaného DragonRealm, kde ve fiktivním světě lidé bojují s nelítostnými draky i jinými nebezpečími.