Martin Luther : výbor z díla - Luther, Martin, 1483-1546 (Reflexe (Vyšehrad), 2017)
Antologie dvaadvaceti kratších textů německého náboženského reformátora M. Luthera. Vydáno k 500. výročí zveřejnění Lutherových tezí.