Syn celerového krále - Pavel, Ota (Albatros Media a.s., 2014)
Spisovatel nevšedním způsobem vypráví 16 příběhů ze sportovního světa. Hrdiny jeho reportážních povídek jsou bývalí i dnešní mistři. Autor přibližuje jejich lidské osudy tím, že je ukazuje nejen v zákulisí velkých zápasů s celou problematikou tvrdého života sportovce, ale i v soukromí.