Zdi tvé - Třeštík, Michael, 1947- (Román (Motto), 2018)
Román, oceněný na konci osmdesátých let Wolkerovou cenou, je psychologicky prokresleným, životným příběhem tří hlavních postav založeným na klasickém, nikoli však milostném trojúhelníku. Za jaké zdi se schováváme, s jakými v zdmi v sobě bojujeme?