První republika u stolu - Vašák, Jaroslav, 1947- (CPress, 2017)
Zajímavosti a informace spojené s gastronomí a stolováním v letech 1918 - 1939 u nás. Oblíbená jídla slavných osobností i recepty na přípravu běžných jídel.