Nejlepší kniha o fake news, dezinformacích a manipulacích!!! - Gregor, Miloš, 1987- (CPress, 2018)
Média, politici, sociální sítě - ze všech těchto zdrojů se na nás neustále valí dohady o tom, kdo, jak a proč se nás snaží dezinformovat. Co ale často opakovaná spojení fake news, dezinformace a alternativní fakta zahrnují? Jak je možné, že fungují? Kdo a proč je vypouští? A co je hlavní, jak se proti nim můžeme bránit? Tato kniha nás dovede k tomu, jak nad záplavou informací, která se na nás denně valí, přemýšlet kriticky, ale bez zbytečné paranoie. Nakladatelská anotace. Kráceno.