Rodinný podnik - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2018)
S laskavým humorem zde česká herečka zaznamenává problémy současné ženy a matky, která se životním krizím staví čelem a řeší je s nadhledem a ironií. Doplněno zvláštním oddílem Povídky a monology, inspirovaným divadelním prostředím.