Radost z ticha : proč zavřít dveře před hlukem světa - Kagge, Erling, 1963- (Briquet, 2018)
Filozoficky laděná knížka norského cestovatele, spisovatele a nakladatele se věnuje tichu - stavu, který je v dnešním hlučném světě stále vzácnější.