1001 rostlin pro radost z pěstování - Dobbs, Liz, 1958-; Rice, Graham, 1950-; Tadič, Roman, 1973- (Volvox Globator, 2017)
Rozsáhlá fotografická publikace představuje zejména rostliny okrasné, také zahradní, pokojové, kuchyňské bylinky, zeleninu a ovoce, s pokyny pro pěstování.