Tajemství Pražského hradu : ilustrovaný průvodce pro děti - Škoda, Stanislav, 1976- (Fragment, 2018)
Přehled nejznámějších památek Pražského hradu a jeho okolí doplněný o barevné ilustrace a malou mapku s vyznačenými místy. Pro děti mladšího školního věku. Kolik váží obří zvon v Katedrále svatého Víta? Jak se jmenuje největší sál v Novém královském paláci? Nebo kolik klíčů potřebujete k odemčení komory s korunovačními klenoty? Vydejte se na vzrušující prohlídku, která vám v krátkých příbězích odhalí nejkrásnější místa Pražského hradu, jejich historii a pověsti. Ilustrovaná podívaná je doplněna o přehledný plánek Pražského hradu. Nakladatelská anotace. Kráceno.