Internet pro seniory - Pecinovský, Josef, 1946- (Computer Press, 2017)
Příručka určená zejména seniorům poskytuje základní informace o používání Internetu (v prostředí operačního systému Windows 10). Text je přizpůsoben lidem vyššího věku nejen větším písmem, ale zejména jednoduchým a srozumitelným výkladem. Odborných výrazů je použito minimum, na konci knihy je připojen výkladový slovníček. Text je doplněn obrázky. Seznámí s vyhledáváním na Internetu, s elektronickou poštou, nakupováním, spravováním účtu u banky, používáním Facebooku ap. Předpokladem je základní znalost obsluhy počítače nebo notebooku.