Srdce Aporveru - Šenk, David, 1977- (Fragment, 2018)
Fantasy příběh o pohádkové zemi Aporveru. Pro starší školní věk. Po letech klidu a míru se pohádkovým světem Aporveru šíří temnota. Zemi zaplavují divoké sykony a rozsévají nenávist, strach a zkázu. Podaří se Rolanovi a Prin zániku Aporveru zabránit? Vydejte se spolu s nimi na dobrodružnou cestu neznámými končinami za bájným Ecidilem, v kterém Srdce Aporveru bije z posledních sil. Ten, kdo ho vyléčí, zachrání celý svět. Nakladatelská anotace.