Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte : jak si zachovat klid a bdělou pozornost v uspěchaném světě - Hjemin, 1973- (Jota, 2017)
Práce se zaobírá emocemi, mezilidskými vztahy, láskou, prací, vášní, budoucností nebo spiritualitou. Součástí každé kapitoly jsou eseje a nechybějí zde ani rady nebo duchovní postřehy.