Mladý technik. - Chajda, Radek, 1973- (Edika, 2018)
Atraktivními tématy tohoto dílu jsou například cestování potrubím, jízda na vzduchovém polštáři, kina budoucnosti, zajímavé optické přístroje nebo výroba knih. Zahrnuli jsme také základy měření fyzikálních veličin a do historie nás zavedou Příběhy techniky. Rozšiřte si své obzory na poli techniky, kterou jistě používáte i vy a bez níž by dnešní svět těžko mohl fungovat. Nakladatelská anotace.