Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem - Cuneo, Cinzia, 1956- (CPress, 2018)
Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.