Lykke : tajemství nejšťastnějších lidí na světě - Wiking, Meik, 1978- (Populárně naučná, 2018)
Autor bestselleru Hygge - Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí. Vezme nás na výpravu za pokladem jménem Lykke, tedy hledáním a nalézáním dobra, které ve světě kolem nás ještě je.