Všechny vaše životy - Slivinský, Dalibor (E-knihy hned, 2017)
Napínavý thriller. Mezinárodní tým vědců nachází v lidském mozku neuron, který zaznamenává kompletní život člověka. Objevený neuron „nahrává“ všechny prožité smyslové vjemy a zpětně z něj lze vše přehrát. Neuron však umožňuje prezentovat nejen současný, ale i všechny minulé životy každého člověka. Tento objev zcizí z americké laboratoře český vědec Teo Krispen a s kontrabandem mizí do Evropy, kde se mocenská skupina chystá objev zneužít k vydírání nejbohatších a nejvlivnější lidí planety za hříchy a poklesky, zaznamenané v jejich vlastních filmech života. Příběh se odehrává v desátých letech 21. století v Londýně, Saint-Tropez, Marseille, New Yorku, na Floridě a dalších lokalitách.